Disclaimer

Dit is de officiële website van de negen samenwerkende gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doen er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen we uw reactie op prijs. U kunt reageren via contact.

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, reageer dan via contact. Wij kunnen op deze manier de website verder doorontwikkelen.

Privacy statement

De negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.stedelijkgebiedeindhoven.nl. Per e-mail of webformulier verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het geven van een reactie en vervolgens verwijderd. 

Copyright

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn rechtenvrij of © copyright van één van de negen samenwerkende gemeenten. Niets uit teksten of grafische voorstellingen op de website mag zonder toestemming van de negen gemeenten openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Gemeenten