09/28/2022

Op weg naar een nieuwe Samenwerkingsagenda SGE 2022-2026

Op 28 september krijgen raadsleden tijdens een webinar uitleg over hun rol in het vaststellingsproces van de nieuwe Samenwerkingsagenda SGE 2022-2026.

Het Stedelijk Gebied Eindhoven is op dit moment bezig de Samenwerkingsagenda te actualiseren. De huidige agenda liep tot 2025. Maar intussen zijn veel van de doelstellingen gerealiseerd en is de wereld ingrijpend veranderd. Er zijn zeer grote opgaven en uitdagingen in onze regio! Het is dus tijd voor nieuwe doelstellingen en afspraken. En daarvoor zijn de negen gemeenteraden in het Stedelijk Gebied Eindhoven aan zet. Meer informatie hierover leest u op de webpagina over de nieuwe Samenwerkingsagenda. Tijdens het webinar op 28 september krijgen raadsleden uitleg over hun rol in het vaststellingsproces.

Meer nieuws

Nieuwe samenwerkingsagenda SGE: Raadsleden dienen 23 voorstellen in

Maar liefs 23 voorstellen leverden regioraadsleden aan voor de regioconferentie van volgende week woensdag. Dat wordt een levendige avond!

 

Lees dit bericht »

Nieuwe samenwerkingsagenda SGE: gemeenteraden aan zet

Op 21 oktober 2022 heeft het bestuurlijk platform van SGE het concept vrijgegeven van de nieuwe samenwerkingsagenda SGE 2022-2026. Tot 23 november zijn de gemeenteraadsleden van de negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven aan zet om…

Lees dit bericht »

Bouw eerste WoonST-woningen van start

Onlangs werd gestart met de bouw van de eerste WoonST-woningen. WoonST is een initiatief van het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) en dertien Zuidoost-Brabantse woningcorporaties. Doel was om sneller en goedkoper te kunnen bouwen. Een…

Lees dit bericht »

Gemeenten